Varför just GolfScorePro 3.0?

GolfScorePro är en webbplats för alla golfspelare.

"Andra enheter och applikationer kommer och går men GolfScorePro består...!"

GolfScorePro har funnits sedan 2008 på webben och har hela tiden utvecklats. Det är en långsiktig lösning för dig som vill ha koll på din golf. Webbplatsen är helt anpassad för mobila enheter och alla funktioner är tillgängliga oavsett om du använder en stationär dator eller en mobil enhet.
Mycket tid har lagts ner på att det ska vara extremt användarvänligt att föra din score inklusive statistikuppgifter digitalt. Minimalt användande av Internet gör användarupplevelsen snabb och smidig.
Dessutom kan i stort sett alla parametrar ändras under rundans gång. Det går att ändra spelform, tee, erhållna slag, medspelare, spelform etc. när som helst.
Jag vågar påstå att GolfScorePro har ett av de mest flexibla sätten att föra score och statistikuppgifter på inom denna marknad.

Sidan innehåller också dom flesta funktioner som du hittar på olika andra webbsidor eller enheter men här samlat på ett ställe. En av fördelarna med att använda den här sidan jämfört med en app på din Smartphone är att du när som helst kan byta Smartphone till vilket märke som helst utan att behöva installera någon app eller fundera om appen finns för en viss mobiltelefon eller riskera att blir av med information du matat in. En annan fördel är att du automatiskt alltid har det senaste uppdateringarna tillgängliga.
En marginell nackdel är när du spelar banor utomlands då du förmodligen inte vill ha ”data roaming” påslagen.

Ta del av en webbplats som är gjord för alla golfspelare av en riktig golfentusiast.